Επιδιορθώνουμε γρατσουνιές ή μικρά χτυπήματα για άμεσες και διαχρονικές λύσεις. Εφαρμογή στο αυτοκίνητο και την μοτοσυκλέτα.

Προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας

Αλλαγή χρώματος - Wrapping

Αλλάξτε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με αυτοκόλλητες μεμβράνες εύκολα και γρήγορα.
Χρησιμοποιώντας ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες που εφαρμόζονται απευθείας πάνω από το υπάρχον χρώμα του οχήματος, σας προσφέρουμε την απάντηση έναντι της βαφής!

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της τεχνικής του Car Wrapping είναι ότι η εφαρμογή είναι πλήρως αναστρέψιμη.
Αυτό σημαίνει ότι η αυτοκόλλητη μεμβράνη αφαιρείται όποτε το επιθυμήσουμε εύκολα και γρήγορα χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκίνητου.
Με τον τρόπο αυτό διατηρούμε το όχημα σαν καινούργιο αυξάνοντας ταυτόχρονα την άξια του σε περίπτωση μεταπώλησης.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση φθοράς το μόνο που απαιτείται είναι η αλλαγή του συγκεκριμένου κομματιού που έχει υποστεί ζημία με ένα καινούργιο, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακριβώς όπως ήταν και πριν.

ASWF

Η Erickson Internation παράγει μια πλήρη σειρά από μεμβράνες παραθύρων για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, τις οικιστικές και εμπορικές αγορές στο νέο τους εργοστάσιο που βρίσκεται στο Λας Βέγκας, Νεβάδα. Η ηγετική της ομάδα αντλεί από την τεράστια εμπειρία της στην κατασκευή μεμβράνες παραθύρων, τα νέα μηχανήματα έχουν προσαρμοστεί για την αύξηση της αποδοτικότητας της παραγωγής, σε βραχύτερο χρόνο παράδοσης και μεγαλύτερη καθαριότητα με αποτέλεσμα την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μια από τις μοναδικές καινοτομίες που αυξάνουν την απόδοση της παραγωγής είναι η ενσωμάτωση τριών κεφαλών επίστρωσης με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα τυλίγματος. Η ASWF είναι ο μόνος κατασκευαστής με αυτόν τον τύπο συστήματος.

Meguiar's, Inc.

Η Meguiar's, Inc. έχει εξελιχθεί σε μία από τις ηγετικές κατασκευαστικές εταιρείες του κόσμου σε προϊόντα περιποίησης επιφανείας. Προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο επιφανείας.

Κατασκευάζει περισσότερα από 300 διαφορετικά καθαριστικά, γυαλιστικά, κεριά, συντηρητικά και προστατευτικά για σπίτια, αυτοκίνητα, σκάφη, τραίνα και αεροπλάνα και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια.

Arlon

H Αρλόν κατασκευάζει μια πλήρη γκάμα από ποιοτικές μεμβράνες αυτοκινήτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την χρήση σε ανακαίνιση των οχημάτων. Αυτές οι ταινίες είναι εξαιρετικά άνετες και εύκολες στην εγκατάσταση οι οποίες τους επιτρέπει να εφαρμόζονται και μοιάζουν με μπογιά.

Η Αρλόν προσφέρει την κορυφαία επιλογή φινιρισμάτων στον κλάδο της παραγωγής που καλύπτει όλες σας τις ανάγκες σας στην αλλαγή του χρώματος του αυτοκινήτου σας.

Nanolex

Η Nanolex ιδρύθηκε το 2007, και γρήγορα επέκτεινε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της παγκοσμίως. Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων της Nanolex βασίζεται στον καινοτόμο σχεδιασμό νανοτεχνολογίας.

Η νανοτεχνολογία επιτρέπει στα προϊόντα της Nanolex να προσφέρουν τρία στρώματα προστασίας. Τα τρία αυτά στρώματα δημιουργούν μια μεμβράνη προστασίας η οποία είναι δυνατή, λεία, και ανθεκτική.

Ρωτήστε μας!

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2310 201 202.

Επικοινωνία